АДВОКАТСКА КАНТОРА ВАКАРЕЛОВА И ПАРТНЬОРИ е бързо развиваща се правна фирма, предлагаща правно обслужване, насочено както към граждани, така и към бизнеса. Ние консултираме по граждански, административни, търговски и наказателни въпроси. Ние се стремим да предложим цялостно правно обслужване, като отговорим изцяло  на въпросите и изискванията на нашите клиенти.

КАЛИНА ВАКАРЕЛОВА

Адвокат Калина Вакарелова е магистър по право на СУ „Св. Климент Охридски“ – гр. София. Член на Софийска Адвокатска Колегия.

Професионален опит:

Преди да започне да практикува като адвокат, Калина Вакарелова е била стажант в българо-немското адвокатско дружество Кьолер Легал Консултинг ЕООД и юрисконсулт в Енертраг Балкан ЕООД, дъщерно дружество на Енерграг АГ – Германия, осъществяващо дейност в областта на възобновяемите енергийни източници.

ИВАН МАРЧЕВ

Адвокат Иван Марчев е магистър по право на СУ „Св. Климент Охридски“ – гр. София. Член на Софийска Адвокатска Колегия.

Професионален опит:

Преди да започне да практикува като адвокат, Иван Марчев  е работил като помощник частен съдебен изпълнител при ЧСИ Йордан Ценов – рег. № 784-СГС и като консултант в КОС България ООД, дружество за управление на сгради и комплекси.

СТЕФАН КАЛИНОВ СТЕФАНОВ

Адвокат Стефан Калинов Стефанов е магистър по право на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Велико Търново. Член е на Ловешка адвокатска колегия. Той е завършил и Академията на МВР – гр. София и Средно училище на МВР – гр. Пазарджик.

Професионален опит:

Благодарение на над 20 годишната си работа в системата на МВР и над 10 годишния стаж като адвокат, Стефан Калинов Стефанов е придобил огромен опит в сферата на наказателното, административното и гражданското право.

ЗАЩО НАС?

  • Защото сме компетентни и  постоянно повишаваме нашата професионална квалификация като следим най-новата българска и европейска съдебна практика и  участваме в специализирани правни семинари и конференции.
  • Защото всеки клиент е важен  и е нашият единствен клиент, поради което ние трябва да разберем неговият проблем и неговите приоритети и да му предложим най- подходящото за него решение.
  • Защото  знаем, че проблемът на нашия клиент не търпи отлагане и се стремим в най-кратки срокове да му предложим компетентно решение на неговия казус.
  • Защото  вярваме, че клиентът ни трябва да бъде информиран за всеки етап от разрешаването на неговия казус и очакваните резултати,  поради това съгласуваме всички наши действия с него.
  • Защото работим при пълна конфиденциалност относно всякаква информация свързана с нашите клиенти – техните имена, техните казуси и нашите решия.
  • Защото правим анализ на проблема и рисковете  за клиента ни и  предлагаме професионално решение, което в най-голяма степен да защитава неговите интереси.

Защото най – голямата удовлетвореност за нас е доволният и щастлив клиент от добре свършената от нас работа.